PROJECTES 

Odara Trio Remeis Musicals

Estàs malalt d'amor? Et preocupa el teu nivell d'idiotesa? Vols millorar la teva capacitas solidaria? Necessites que et sacsegin l'ànima? 

Proba els nostres remeis musicals originals, elaborats exclusivament amb cançons seleccionades per la seva qualitat i eficàcia.

Concert a base de receptes sonores a escollir pel mateix públic.


Odara Trio Espais

Concert dissenyat per interpretar en diferents espais de una casa des de la sala fins al lavabo, passant per l'entrada, les habitacions, el jardí o el garatge. A cada espai s'interpreten diferents temes musicals.

Pensat per a un públic molt reduït; la proximitat, la música i els espais contribueixen a oferir una experiència única.

Odara Trio Món

França, Barsil, Serbia, EEUU, Macedonia,...Un viatge musical que ens porta per diferents països d'on hem escollit cançons que, per diferents motius, ens han impressionat, sorprès i fins i tot enamorat.  

Odara Trio Atzig 

Atzig és una proposta musical de l'univers d'Odara Trio que inclou 13 temes de creació pròpia i que té un fil conductor que ens relata una història que es mou entre l'atzar i el desig. (d'aquí el títol de l'espectacle)


Odara Trio Social

Actuacions musicals on creiem que la música és necessària i no hi arriba fàcilment. Centres penitenciaris, centres de menors, residències,...