PROJECTES 

Odara Trio A la Carta

 Menú a escollir pel mateix públic. Els nostres plats s'elaboren a partir de receptes auditives que combinen diferents sabors i textures (estils i sonoritats) i que comprenen temes que van des de els sabors més afruitats i sofisticats de la Bossa Nova fins a les "delicatessen" més exclusives de la música d'Arrel.

Tots els plats es condimenten amb un suau toc d'espècies i Flamenc i s'acompanyen amb un maridatge d'emocions.

Odara Trio Espais

Concert dissenyat per interpretar en diferents espais de una casa des de la sala fins al lavabo, passant per l'entrada, les habitacions, el jardí o el garatge. A cada espai s'interpreten diferents temes musicals.

Pensat per a un públic molt reduït; la proximitat, la música i els espais contribueixen a oferir una experiència única.

Odara Trio Món

França, Barsil, Serbia, EEUU, Macedonia,...Un viatge musical que ens porta per diferents països d'on hem escollit cançons que, per diferents motius, ens han impressionat, sorprès i fins i tot enamorat.  

Odara Trio Atzig (en preparació)

Atzig és una proposta musical de l'univers d'Odara Trio que inclou 9 temes de creació pròpia i que té un fil conductor que ens relata una història que es mou entre l'atzar i el desig. (d'aquí el títol de l'espectacle)


Odara Trio Social

Actuacions musicals on creiem que la música és necessària i no hi arriba fàcilment. Centres penitenciaris, centres de menors, residències,...